dakbedekking

Hulp nodig bij het aanbrengen of renoveren van uw dakbedekking in Amsterdam?

Bij Slieker Installatietechniek uit Amsterdam kunt u terecht voor alles op het gebied van dakreparatie en dakrenovatie. Slieker Techniek is al jarenlang een betrouwbare naam die zeer breed inzetbaar is. Wij zijn zowel gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe daken als het opsporen van lekkages op en rond uw dak en dakgoot.

Dakspecialist in Amsterdam

Een dak krijgt over al die jaren enorm veel te verduren. Sneeuw, hagel en soms ook vele zonuren. Die diversiteit in weer en neerslag zorgt ervoor dat een dak goed onderhouden moet worden.

Wij zijn in de regio Amsterdam de specialist op het gebied van dakbedekking. Wij vernieuwen daken, sporen we lekkages en specifieke problemen op uw dak en monteren of vervangen lichtkoepels en platdakramen aan.

Aanbrengen-dakbedekking-Amsterdam-en-platdakraam-InturaErkend Intura montagepartner voor daglicht

Wilt u toegang tot het platte dak met een daktoetreding of een platdakraam met beloopbaar glas? Slieker Installatietechniek is tevens erkend montage partner van Intura daglichtoplossingen. Naast het aanbrengen van dakbedekking in Amsterdam bent u ook op het juiste adres voor meer daglicht via uw dak. Onze specialisten adviseren u hier graag over.

Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie contact op met ons.