Verwarming en cv ketels

Mechanische Ventilatie

Ventilatie met mechanische luchtafvoer zorgt voor gezonde schone lucht in huis. Voorwaarde hierbij is echter wel dat het ventilatiesysteem goed is aangelegd en je regelmatig onderhoud pleegt.

Elke dag wordt de lucht in huis vervuild. Door ademen, koken, verbranding etc. Zonder ventilatie ontstaat er al snel een vuile en vochtige lucht in huis die veel ongemakken en problemen geeft. Vocht, muffe lucht, bacteriën, etc. Zeker met de komst van isolatie is ventileren enorm belangrijk geworden.

Omdat gebouwen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd worden, moeten we ventilatie zelf regelen. Ventileren is verplicht bij nieuwbouw van woningen, ook voor renovaties zijn er specifieke voorschriften.

Wij installeren ventilatie-systemen in horeca gelegenheden, winkels, woningen etc. Ook reinigen we de luchtkanalen, die na verloop van tijd  van binnen stoffig en smerig kunnen worden. Hierbij gebruiken we specialistisch gereedschap, zodat de ventilatie optimaal blijft! Dit is niet alleen goed voor u en uw naasten, maar ook voor uw portemonnee, want een goed onderhouden ventilatiesysteem gaat langer mee. Wilt u meer weten over een gezond binnenklimaat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!